Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectinrichting op maat

Buro International helpt u graag bij het ontwerpen van een modern en efficiënt kantoor. Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow weten we perfect hoe we de inrichting van een gloednieuwe werkplek of renovatie van een bestaand kantoor kunnen aanpakken. Vaak vergen nieuwe noden op de werkplek ook nieuwe oplossingen. We doen ons best om uw behoeften te begrijpen en om te zetten naar oplossingen. We creëren voor u en in samenspraak met u hét ideale kantoor!

Projectinrichting op maat

Transformeer uw werkruimte tot een aangename en warme plek, in lijn met uw bedrijfsvisie: het perfecte visitekaartje.

Bij elk nieuw project houden onze ervaren medewerkers rekening met verschillende parameters: wat is de visie van het bedrijf? Wie zijn de klanten? Welke zijn de noden van de medewerkers? ...

De kantoorruimte is hét visitekaartje van een bedrijf en ze is bepalend voor de ervaring van de klanten. Ze straalt bij voorkeur gastvrijheid uit, maar ook professionalisme. Ze is warm, maar ook functioneel. Het loont om goed na te denken over elk interieurconcept. Immers, een aangename en comfortabele werkplek zorgt ook voor tevreden medewerkers. Werkgeluk zorgt bij gevolg ook voor een hogere productiviteit.  

Projectinrichting op maat

Laat uw kantoorruimte schitteren.  

In een markt vol concurrentie kan een goed uitgedachte en aangepaste interieurinrichting het verschil maken. Een slimme opstelling van bureaus, ergonomische bureaustoelen, vergaderzalen met perfecte akoestiek, stille ruimtes, een leuke koffiehoek of een gezellige lunchplek, er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Investeren in een kantoor op maat loont, want zowel klanten als medewerkers plukken er de vruchten van.

Projectinrichting op maat

Wij gaan voor u aan het werk

Onze ervaren medewerkers stellen u professioneel en met passie hun expertise voor door middel van een interieurconcept, dat rekening houdt met de eigenheid en visie van uw bedrijf.

Van lay-out tot vormgeving en keuze van de beste materialen en kleuren voor de juiste sfeer, wij staan u met raad en daad bij, zodat uw project gewoon perfect wordt.

Wij maken een offerte en na uw goedkeuring staat ons gespecialiseerd team paraat voor de correcte uitvoering van uw droomproject, rekening houdend met het vooropgestelde budget.

WE’VE GOT YOU COVERED AND INSTALLED!