Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Sta-matten, dé oplossing voor langdurig staan

Langdurig rechtstaan op een werkplek kan behoorlijk belastend en pijnlijk zijn voor veel mensen. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat langdurig staan net zo belastend en schadelijk kan zijn als langdurig zitten. Het is algemeen bekend dat langdurige statische houdingen een negatieve invloed hebben op ons lichaam, zoals verhoogde spierspanning, spataderen, problemen met de bloedcirculatie en stofwisseling, en rugklachten. Gelukkig is er een oplossing voor wie staand werkt en wat afwisseling nodig heeft.

Stamaten, zoals de Muvmat van Aeris, zorgen ervoor dat je dynamisch werkt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Deze matten zorgen ervoor dat je natuurlijk, actief, ontspannen en vooral altijd in beweging blijft terwijl je staat!

De voordelen van stamatten op een rijtje:
  1. Houdt je bloedcirculatie op peil tijdens het staand werken.
  2. Werkt tegen de negatieve effecten van statische houdingen.
  3. Ontlast je benen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd.
  4. Houdt je alert en fit gedurende de dag.
  5. Traint je spieren terwijl je staat.
  6. Activeert de sensoren in je lichaam voor een beter lichaamsbewustzijn.

Door een stamat te gebruiken, kan je dus comfortabel staand werken en tegelijkertijd de negatieve effecten van langdurige statische houdingen tegengaan. Geef jezelf de vrijheid om in beweging te blijven en het beste uit je werkdag te halen, waar je ook bent! Bekijk ons volledig aanbod om dynamisch te werken.
Vorige post
Volgende post
afbeelding afbeelding afbeelding

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.