Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Stoelenonderhoud

Duurzaamheid ligt ons bij Buro International nauw aan het hart. We vinden het dan ook belangrijk dat kwaliteitsvolle (bureau)stoelen goed onderhouden worden.

We helpen onze klanten graag op twee manieren:

* Algemeen nazicht van de bureaustoelen

We bekijken of er nood is aan vervanging van de wielen, of de stoelenpomp nog goed werkt, of de stoffering van de rug- en zitleuning nog intact is, of de armleggers niet versleten zijn, en zoveel meer. Indien gewenst kan er tijdens dit nazicht ook een inventarisatie gemaakt worden van het bureaustoelenpark van de klant.

* Stoelenreiniging

Dit kan ofwel een dieptereiniging op zich zijn ofwel een dieptereiniging samen met een behandeling met Reinasan. (We zijn Reinasan Office Furniture partner)

Wat is het verschil?

Een dieptereiniging verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil op het oppervlak van de bureaustoel. Het is juist het vuil dat niet onmiddellijk zichtbaar is, dat gezondheidsproblemen in de vorm van bijvoorbeeld allergieën of problemen aan de luchtwegen veroorzaakt. Een machine brengt onder hoge druk een reinigingsvloeistof in de stof van de stoel. Na inwerking wordt deze er terug uitgezogen en de stoel ziet er zo goed als nieuw uit. Nog dezelfde dag kan de stoel terug in gebruik genomen worden. We adviseren onze klanten een dergelijke micro-bacteriologische reiniging om de 3 jaar toe te passen bij intensief gebruik van kantoorstoelen.

Eens de kantoorstoel grondig gereinigd is, raden wij aan deze te beschermen met het doeltreffende en innovatieve product voor oppervlaktebescherming Reinasan dat gebruik maakt van nanotechnologie. Na een antivirale en antibacteriële bescherming met Reinasan, dat permanent blijft werken om organisch vuil af te breken, is de stoel bovendien heel gemakkelijk zelf schoon te houden. Reinasan biedt zelfs drie tot vijf jaar garantie op de permanente werking van het product: zo is en blijft de stoel niet alleen hygiënisch schoon, maar ook ‘easy to clean’.