Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Extremis - Buro International

Extremis
Extremis logo

Extremis

Vooraanstaand meubelmerk dat gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van innovatieve en functionele meubeloplossingen voor buitenruimtes.

Over Extremis

Extremis is een vooraanstaand meubelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en functionele meubeloplossingen voor buitenruimtes. Het merk werd opgericht in 1994 in België door Dirk Wynants, een gerenommeerde ontwerper die bekend staat om zijn visionaire benadering van buitenmeubilair. Sinds de oprichting heeft Extremis een sterke reputatie opgebouwd als pionier en trendsetter in de meubelindustrie.

Een visie op social furniture

Extremis heeft een duidelijke visie op 'social furniture', waarbij meubels worden gezien als een middel om sociale interactie en connectie te bevorderen. Het merk streeft ernaar om meubels te creëren die mensen samenbrengen, conversaties stimuleren en de beleving van buitenruimtes verrijken. Met hun innovatieve ontwerpen en functionaliteit creëert Extremis meubilair dat niet alleen mooi is, maar ook een unieke ervaring biedt. 

Innovatieve functionaliteit en duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Extremis is de innovatieve functionaliteit van hun meubels. Het merk ontwerpt oplossingen die inspelen op de behoeften van gebruikers in verschillende buitenomgevingen, of het nu gaat om openbare
parken, terrassen of tuinen. Extremis combineert functionaliteit met esthetiek en maakt gebruik van geavanceerde technologieën en duurzame materialen om meubels te creëren die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en
lang meegaan.  

Flexibiliteit en modulariteit

Extremis staat bekend om zijn flexibiliteit en modulariteit in de ontwerpen van hun meubels. Ze bieden oplossingen die kunnen worden aangepast aan verschillende ruimtes en situaties. Of het nu gaat om uitschuifbare tafels, modulaire banken of
verplaatsbare zitelementen, Extremis stelt gebruikers in staat om de functionaliteit van hun buitenruimtes aan te passen aan hun behoeften en voorkeuren.

Inclusiviteit en Samenwerking met Designers

Extremis heeft een indrukwekkende positie verworven als een innovatief en visionair meubelmerk dat gespecialiseerd is in functionele meubeloplossingen voor buitenruimtes. Met een sterke focus op innovatie, functionaliteit en duurzaamheid, creëert Extremis meubilair dat de sociale interactie bevordert en de beleving van buitenruimtes verrijkt. Het merk blijft zich inzetten voor het ontwerpen van flexibele en modulaire oplossingen die zich aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van gebruikers. Met een inclusieve benadering en samenwerking met gerenommeerde designers blijft Extremis nieuwe en opwindende meubelstukken introduceren die de grenzen verleggen van buitenmeubilair. Of het nu gaat om loungemeubilair, tafels of zitelementen, Extremis blijft vooruitstrevend en biedt meubels die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Het merk is een inspiratiebron voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige meubeloplossingen voor hun buitenruimtes, waarbij innovatie en sociale interactie centraal staan.