Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van topdesigner Muller Van Severen - Buro International

Muller Van Serveren

Designer

Muller Van Severen

Muller Van Severen is een Belgisch ontwerpersduo bestaande uit Fien Muller en Hannes Van Severen. Ze zijn vooral bekend om hun innovatieve en eigentijdse meubelontwerpen. Fien Muller heeft een achtergrond in beeldende kunst en Hannes Van Severen is een beeldend kunstenaar en fotograaf, en samen hebben ze een unieke benadering van meubelontwerp ontwikkeld.

De ontwerpen van Muller Van Severen onderscheiden zich door hun minimalistische esthetiek en het gebruik van heldere kleuren en materialen. Ze streven ernaar om functionele en sculpturale meubelstukken te creëren die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. Hun werk wordt vaak omschreven als een samensmelting van kunst en design, waarbij de grenzen tussen deze disciplines vervagen.

Enkele van hun bekende ontwerpen zijn onder andere geometrische stoelen en tafels, waarbij de nadruk ligt op de eenvoud van vorm en het gebruik van materialen zoals staal en glas. De ontwerpen van Muller Van Severen worden internationaal erkend en tentoongesteld in gerenommeerde kunst- en designmusea over de hele wereld.

Het duo heeft een sterke invloed gehad op de hedendaagse designwereld en wordt geprezen om hun vermogen om kunst en functionaliteit op een unieke manier te combineren. Muller Van Severen blijven een belangrijke speler in de wereld van modern meubelontwerp en hun werk blijft de aandacht trekken van zowel liefhebbers van kunst als design.