Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Hay - Buro International

Hay
HAY

Hay

HAY heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk in de designindustrie.

Over Hay

HAY werd opgericht in 2002 in Denemarken door Rolf en Mette Hay, met als missie om kwalitatieve en betaalbare meubels te creëren die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Sinds de oprichting heeft HAY zich snel ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk in de designindustrie.

Innovatie en samenwerking met designers

Een belangrijk kenmerk van HAY is de voortdurende focus op innovatie en samenwerking met toonaangevende designers. Het merk werkt samen met zowel
gevestigde ontwerpers als opkomende talenten om unieke en vernieuwende ontwerpen te creëren. Door de creatieve uitwisseling van ideeën en expertise ontstaan er meubelstukken met een frisse en eigentijdse uitstraling.

Functioneel en esthetisch design

HAY combineert functionaliteit met esthetisch design in al zijn meubelstukken. Het
merk gelooft in de kracht van eenvoudige en tijdloze ontwerpen die passen in diverse interieurstijlen. De meubels van HAY zijn vaak minimalistisch en strak, met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking. Ze zijn ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als praktisch bruikbaar te zijn in het dagelijks leven.

Kwaliteit en duurzaamheid

HAY hecht veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid in zijn productieproces. Het
merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat elk meubelstuk voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. HAY streeft ook naar duurzaamheid door te investeren in milieuvriendelijke productiemethoden en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het merk werkt samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzame en ethische praktijken.

Betaalbaar design

Een belangrijk aspect van HAY is het streven naar betaalbaar design. Het merk
gelooft dat goed design voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom biedt
het meubels aan tegen betaalbare prijzen. Dit maakt HAY een populair merk bij
designliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl zonder de bank te
breken.