Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Office at home

Structureel thuiswerken is sinds de corona-lockdown meer en meer ingeburgerd. Vele Belgische werknemers en werkgevers hebben inmiddels een goed evenwicht gevonden binnen het zogenaamde 'hybride werken' waardoor thuiswerk afwisselen van kantoorwerk vaak de norm is geworden.

Om efficiënt en productief aan de slag te gaan vanuit de thuiswerkplek volstaat een klein plekje aan de keukentafel niet, integendeel zelfs. Buro International biedt ergonomische en doordachte oplossingen aan om jouw thuiswerkplek aangenaam te maken, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Inspiratie en maatwerk

Buro International helpt je graag verder bij elk project. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw thuiswerkplek volgens de meest geavanceerde en ergonomische vereisten uit te rusten? Met meer dan 40 jaar ervaring in kantoorinrichting zit je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Voor ergonomisch kantoormeubilair tot een gepersonaliseerde werkplek op maat.

Office at home

Ook voor (kot)studenten

Ook studenten kunnen bij Buro International terecht voor een ergonomische bureaustoel, een vaste of hoogte verstelbare bureau, een bijzettafel of bijzetkruk, … om zijn of haar werkplek ergonomisch in te richten. Kom gerust langs in één van onze showrooms voor advies of shop ons studentengamma online.

Office at home: studentengamma
Office at home: studentengamma
Office at home: studentengamma