Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Noest Zulte

Coworking-space Noest in Zulte

De zaakvoerder had nood aan goede ergonomische bureau- en vergaderstoelen. Hij kwam dus het zitcomfort uitgebreid uittesten in onze showroom. Aangezien men bij NOEST ook veel belang hecht aan de juiste sfeer, hielp de interieurarchitecte met het uitzoeken van een leuke stof.

Er werd gekozen voor ergonomische bureaustoelen Light Up van het merk Profim, door Markus Berenwinkel en Christopher Schmidt van ITO Design Studio. Deze populaire ergonomische bureaustoel heeft armleuningen, is eenvoudig, compact, duurzaam en heel wendbaar op wieltjes. Het onderstel, de achterkant van de leuning en de armsteunen zijn lichtgrijs en ook voorzien van een lichtgrijze gekozen stof. Door zijn prijs-kwaliteit is de stoel erg geliefd.

Als vergaderstoel werd de NORMO sledestoel gekozen, ook van Profim. Het is een verantwoord en duurzaam design van Maja Ganszyniec. Opnieuw werd dezelfde mooie lichtgrijze stof gebruikt, die past in het interieur van NOEST. Het is een comfortabele stoel met witte armleuningen en sledes, waarop vilten beschermers aangebracht zijn.

Bij NOEST leverden we voor de multimedia verder nog een Digital Flipchart op wieltjes en een LCD Display Touchscreen. We bezorgden Noest tenslotte ook bureauonderleggers Repad in kleur Clay van VITRA. Deze zijn in leervezelstof, gemaakt uit productierestjes bij Vitra en dus duurzaam.