Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Ecologisch verantwoord en top-ergonomisch: Herman Miller bureaustoelen!

De Herman Miller bureaustoelen bieden een perfecte balans tussen ondersteuning en aanpassingsvermogen, waardoor ze naadloos aansluiten op het lichaam van de gebruiker. Net zoals bij een goed paar sportschoenen, is het essentieel dat aanpassingsvermogen en ondersteuning in perfecte harmonie zijn. Hierbij mogen er geen drukpunten ontstaan, terwijl de gebruiker vrij en moeiteloos kan bewegen. De bureaustoelen van Herman Miller voldoen op wonderbaarlijke wijze aan al deze vereisten.

Eenvoudige en intuïtieve verstelmogelijkheden

Om optimaal te profiteren van jouw investering in hoogwaardig kantoormeubilair, is het belangrijk dat een bureaustoel correct wordt ingesteld. Dit is een ander sterk punt van de Herman Miller Aeron of de Mirra 2. De verstelmogelijkheden zijn zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat gebruikers meteen kunnen beoordelen of de instelling ideaal is voor hun specifieke behoeften. Er is geen handleiding of uitgebreid experimenteren nodig.

Gevoelig voor de kleinste bewegingen

De membraanzitting en geperforeerde rugleuning dragen bij aan maximaal thermisch comfort. Daarnaast zijn de Herman Miller bureaustoelen buitengewoon "gevoelig". Hun gevoeligheid en precisie kunnen worden vergeleken met high-end hifi-apparatuur. De Mirra 2, met zijn lus-rugleuning en onafhankelijke onderrugondersteuning, reageert zelfs op de kleinste bewegingen. De opmerkelijk soepele bewegingstechniek, bekend als Harmonic Tilt, volgt nauwkeurig elke beweging van het lichaam.

En goed voor het milieu...

Dankzij het lichte ontwerp van deze stoelen is er minder materiaal nodig, wat resulteert in minder energieverbruik. Dit heeft ook voordelen voor het milieu. Alle bureaustoelen van Herman Miller worden geproduceerd volgens het cradle-to-cradle principe. Ze zijn vervaardigd met behulp van duurzame energie en zijn voor maar liefst 94% recyclebaar. Met de Herman Miller bureaustoelen geniet u niet alleen van ultiem comfort en ergonomie, maar draagt u ook bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere werkomgeving.
Vorige post
Volgende post

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.